Vad gör man mellan plåtningarna

Mellan plåtningarna blir det en del eljobb, men även mycket annat som snurrar runt. Gäller och få ihop det hele! Det viktigaste vårtecknet var att båten åkte i sjön 5/4. Lite lätt blandat från senaste tiden...

En annan sak var mitt internet som dåvarande leverantör inte kunde fixa längre. Det tog veckor i anspråk för att få ordning på den biten. Bor man i outbacken får man lösa problemen själv telecom jättarna är bara intreserade av att sälja... eller som en fd säljare sa till mig vi har provition så kunden kommer i andra hand. Numera kan jag allt om mimo kopplingar antenner och hur man kopplar dessa korspolariserade mm. Komunikation borde vara statligt styrt ute i glesbygden, lekstugan som gäller idag ger jag inte mycket för!!
En annan sak var mitt internet som dåvarande leverantör inte kunde fixa längre. Det tog veckor i anspråk för att få ordning på den biten. Bor man i outbacken får man lösa problemen själv telecom jättarna är bara intreserade av att sälja... eller som en fd säljare sa till mig vi har provition så kunden kommer i andra hand. Numera kan jag allt om mimo kopplingar antenner och hur man kopplar dessa korspolariserade mm. Komunikation borde vara statligt styrt ute i glesbygden, lekstugan som gäller idag ger jag inte mycket för!!
Lite mer jordnära och naturvårdande var lite byggande av fågelholkar i detta fall en Kattuggleholk
Lite mer jordnära och naturvårdande var lite byggande av fågelholkar i detta fall en Kattuggleholk
I en del holkar har man nu hyresgäster... i detta fall en Nötväcka.
I en del holkar har man nu hyresgäster... i detta fall en Nötväcka.
En dimmig morgon var det finbesök i sjön nedanför huset
En dimmig morgon var det finbesök i sjön nedanför huset
5 kubik ved tar sin tid att handklyva
5 kubik ved tar sin tid att handklyva
Ibland hamnar månen på flaggstången och då får man fixa det...
Ibland hamnar månen på flaggstången och då får man fixa det...
En o annan lite mer känd seglare har på senare tid hamnat på mitt minneskort
En o annan lite mer känd seglare har på senare tid hamnat på mitt minneskort
Lite nya vedbodar har kommit till....
Lite nya vedbodar har kommit till....
Reklambilder för ispimpling
Reklambilder för ispimpling
Reklambilder för stugor...
Reklambilder för stugor...
Vackra vinterdagar
Vackra vinterdagar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln