Bröllop.

De flesta viger sig i en kyrka eller på rådhuset men detta par jag plåtade igår valde en vacker plats "Skallaberget"  med utsikt över havet någon mil norr Halmstad. Porträtt sessionen som dessa bilder visar tog vi i Skallkrokens småbåtshamn och Steninge.

Lovade Emelie & Stefan en liten förtitt här på bloggen nu återstår några timmar framför datorn med lite grundredigering. Till kund gör jag även en webbanpassad version + att de får högupplösta på en DVD.

Coolaste brudpar jag plåtat.... noll nervositet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln